Reserveer jouw escape room avontuur online!

Heb je altijd al een escape room willen spelen met vrienden? Onder tijdsdruk puzzels en raadsels oplossen. Samenwerken met je vrienden, collega’s of familie. Bij Unlock Scheveningen heb je de keuze uit drie kamers waardoor je diegene kunt spelen die het best bij je past. Als je van een spannend avontuur houdt, kies dan voor de Mission Impossible room.

Jullie zijn dan een team van spionnen die een uur de tijd krijgen om ergens ongezien in te breken. Je krijgt een aantal hulpmiddelen aangereikt, maar je moet het met je teamgenoten op zien te lossen! De tweede kamer die je kunt spelen is de Pirates of the North Sea kamer. Hierin zijn jij en je teamgenoten bemanning van een schip en moeten jullie je bewijzen tijdens de reis. De laatste kamer is The Mummy’s Tomb, waarin jullie archeologen zijn in een tombe waarvan de uitgang is geblokkeerd door booby traps. 

Boek eenvoudig online

Je hebt besloten om een escape room te spelen. Deze is eenvoudig online te reserveren op de website van Unlock Scheveningen. Met hoe meer mensen je de kamer speelt, hoe goedkoper het is. Ook fijn: je kunt tot 48 uur van tevoren de kamer kosteloos annuleren. Als je met een grote groep bent kun je er een leuke dag van maken. Deel de groep op in kleinere groepen en wissel steeds door van kamer. Achteraf kun je lekker eten bij een van de vele restaurants in Scheveningen.

Peter Dillen