Al bekend met Moduleo PVC vloeren?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een PVC vloer te laten plaatsen. Dit komt doordat PVC vloeren veel voordelen hebben ten opzichte van andere vloeren. Zo zijn ze relatief goedkoop, sterk, geluiddempend, makkelijk te onderhouden en lijken ze op echte houten vloeren. Een bekend merk voor deze vloeren, zijn Moduleo PVC vloeren. De Moduleo PVC collectie bestaat uit zes verschillende series. Dit zijn Moduleo Select, Transform, Moods, Impress, Parquetry en Layred.

Welke serie past bij jou?

Afhankelijk van je budget en eisen en wensen, zijn er verschillende series om uit te kiezen. Als je je vooral wil houden aan een budget, dan is de budgetvriendelijke serie Select wat voor jou. Deze serie bestaat uit rechte stukken laminaat met een strak ontwerp. Je kunt kiezen tussen hout- of steendessins. Vloeren uit de Select serie zijn erg tijdloos en passen in elk interieur.

Ben je op zoek naar een vloer die voornamelijk functioneel is? Kijk dan eens naar de Transform serie. Deze vloer bestaat uit vierkante delen in grijs en bruin die elkaar om en om afwisselen. Transform vloeren zijn voorzien van een extra dikke slijtlaag, waardoor deze ideaal is als ondergrond voor projecten.

Houd je van unieke patronen en kleuren die je niet in een standaard interieur terug zal vinden? Dan is de Moods serie echt wat voor jou! Vloeren van de Moods serie bestaan uit allemaal zeshoeken in diverse grijstinten. Dit creƫert een uniek patroon dat gegarandeerd in het oog zal springen bij bezoekers.

 

Peter Dillen