Bekende artiesten

Bent u op zoek naar een bekende Nederlandse artiest of minder bekende artiest, Dj’s en bands? In Nederland en België, boek ze vandaag nog bij de Evenses. We staan 7 dagen per week voor uw klaar! Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht, daarom denken we bij het boeken van een artiest met u mee.

Deskundigheid op het gebied van entertainment en een eerlijke prijs voor de artiesten zijn de elementen waarmee je, je onderscheidt van andere artiestenbureaus.We vinden een goed betrouwbaar advies en een transparante uitleg over afspraken en prijzen het allerbelangrijkste deel van onze werkzaamheden.

Voordelig je bekende artiest boeken

Omdat we direct contact hebben met de artiest zelf of zijn vertegenwoordiger zullen er geen extra kosten of een meerprijs berekend worden. Alle kosten en provisies zijn altijd bij de prijs inbegrepen en daarom is de prijs altijd gelijk, ook als u zelf rechtstreeks de artiest zou proberen te boeken.

Hierdoor wordt het ineens belangrijk dat u een goede aanspreekpartner heeft. Deze neemt u al de zorgen en problemen die bij het boeken van een artiest opduiken uit handen, en het kost u niets extra!
Voor nog meer informatie neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of voor boekingsinformatie over een van onze bands, dj’s of artiesten.

We adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten, zo proberen we voor iedereen en voor elk budget een bekende artiest te bieden. Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar we doen ons best om voor iedereen een passende artiest te verzorgen. De prijzen van artiesten verschillen enorm, hoe populairder een artiest word hoe meer zijn optreden zal kosten.

Staat de artiest die u graag wilt boeken er niet bij? Neemt u dan toch contact met ons op, want ook deze artiesten kunnen we voor u verzorgen!

Over Evenses

Bij Evenses boekt u een bekende artiest met een ruime ervaring. Onze bekende artiesten zitten al jarenlang in het vak en zorgen voor een goede interactie met uw gasten. Ze voelen het publiek goed aan en weten welke songs ze moeten inzetten om het feest op gang te krijgen. Een artiest zoals Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Jody Bernal of Dré Hazes weet precies wat hij of zij moet doen om er een gezellig, swingend feest van te maken. Een bekende Nederlandse zanger of zangeres is dan ook een echte sfeermaker op uw event.

Peter Dillen